DJ bedrijfsfeest

DJ bedrijfsfeest nodig? Op zoek naar een personeelsfeest-dj zonder apparatuur of juist een bedrijfsfeest dj met een (uitgebreide) klank en lichtinstallatie? Ben je bezig met het plannen van je personeels of bedrijfsfeest en zoek je een professionele entertainer? Huur hier DJ Tom, een DJ met 30 jaar ervaring en jouw feest wordt gegarandeerd een groot succes! Tom is ook huis DJ bij Moose Bar Belgium.

Dj bedrijfseest boeken

Een bedrijfsfeest is een groot cadeau. Voor uw medewerkers of voor uw klanten, misschien wel voor beide tegelijk. Daarom wilt u flink uitpakken én de juiste keuzes maken want u geeft immers niet elke dag een feest. DJ Tom is gemaakt voor het draaien van feesten. En daarmee ook voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest.

Als bedrijfsfeest DJ houden we rekening met de behoeften van de klant, wij werken met heldere All Inn prijzen en stemmen steeds alles af met de feestlocatie. Wij regelen alles, de installatie zal op voorhand worden geplaatst, wij zorgen voor achtergrondmuziek tijden de receptie en diner indien gewenst. Kortom: jouw wensen staan centraal, jullie krijgen een bedrijfsfeest Zonder zorgen.

Wij draaien met veel plezier op jullie personeelsfeest, bedrijfsfeest of iedere andere gelegenheid. Jij geeft je wensen door, wij regelen de rest. Jouw feest wordt er één om nooit te vergeten!

Contact en offerte

Een Dj bedrijfsfeest voor uw personeelsfeest boeken kan hier zeer gemakkelijk. Bel voor info of een offerte 0495/21 45 83 of mail: info@djtom.be.

Bedrijsfsfeest plannen

Is het jouw taak om dat onvergetelijke bedrijfsfeest te organiseren? Wil jij met je collega’s een sportieve of uitdagende dag? Een gezellig onderonsje met een wijnproeverij? En afsluitend een heerlijk diner…, of toch juist een ongedwongen barbecue? En daarna lekker uit de bol gaan? Wij brengen jullie een superfeest waar nog lang over gepraat worden.

Net daarom kan je maar beter de geschikte dj, locatie, juiste cateraar en beste fotograaf vinden voor jouw bedrijfsfeest. Steeds weer een receptie op kantoor begint immers te vervelen.