DJ Foute Apres Ski Party

Dj Foute party of Dj voor jullie Apres Ski Party gezocht? Boek hier dan DJ Tom één van de resident DJ’s van Moose Bar Vlaanderen. Met foute muziek wordt over het algemeen muziek bedoeld die om één of andere reden niet goed zou mogen gevonden worden maar het eigenlijk wel is. En deze muziek draait Tom de DJ Foute Party in een vloeide mix.

DJ Foute Party boeken

DJ Tom is een Allround DJ met 30 jaar ervaring en thuis in alle muziek, disco classics, 80’s, 90’s, Retro house, R&b, alsook foute muziek en apres ski.. Daarom is Tom de Foute Feest Dj die u zoekt! Met zijn uitgebreide muziek kennis vanaf de jaren 70 en draai ervaring in discotheken, dans en swingcafe’s, party’s fuiven en meer dan 500 feesten Sinds 1987 heeft hij heel wat foute feesten tot een ongekend succes gemaakt. Hij kent dus zijn Foute Klassiekers van vandaag en vroeger.

Foute Party’s zijn in de dag van vandaag

De Foute party’s hebben hun inspiratie opgedaan bij het gekende Foute Uur van QMusic. Op 12 november 2001 startte Q, het foute uur was vaanf dan al een zeer populair programma. Vroeger was het elke dag is tussen 09:00 en 10:00. Centraal in dit programma staan allemaal meezingers die iedereen kent. . Er worden telkens twee foute liedjes aangeboden. Luisteraars kunnen via website en de app van het radiostation op hun favoriete liedje stemmen. Het lied met de meeste stemmen wordt gedraaid in het Foute Uur. De muziek op een foute party is zo fout als het maar zijn kan; classics van Will Tura, Barry White, Willy Sommers, Baer Kaell, Frans tot de foute discohits als “I Will Survive”, “It’s Raining Men” en als als klap op de vuurpijl natuurlijk The Village People met “YMCA”.

Contact en boeking

Dj Foute Party huren? Contacteer ons voor meer info of een offerte. Bel: 0495/21 45 83 of mail: info@djtom.bemailto:info@djtom.be