DJ verjaardagsfeest

Dj verjaardagsfeest boeken? Verjaardagen blijven een speciaal moment in het jaar. Vier je weldra je verjaardag en wil je er een schitterend feest van maken. Boek dan een Professionele DJ voor het verzorgen van de muziek. Veel mensen kiezen ervoor om deze dag nog iets feestelijker te maken en huren ook een coverband in of een DJ in combinatie met een live band behoord natuurlijk ook tot de opties!

Dj verjaardagsfeest inhuren

Een spetterend feest begint met het inhuren van een DJ verjaardagsfeest. De Dj zal samen met jou bespreken welke muziek je wél en welke muziek je juist niét wilt horen op jouw verjaardagsfeest. De dj verjaardagsfeest draait jou feest op maat, je mag zelf een lijstje met favoriete nummers opmaken. Denk goed na welke soort muziek je op jouw verjaardag wilt en wat de gasten ook fijn zullen vinden?

Waarom een ervaren Verjaardagsfeest DJ inhuren?

Een ervaren DJ kan gemakkelijk een feestje bouwen van jouw verjaardag en voor een aangename sfeer zorgen. Boek bijvoorbeeld DJ Tom hij is thuis in In elk genre. Wil je er lekkere housefeestje van maken of kies je liever voor een disco of foute party? Tom is een All Round DJ en kan alle muziek draaien. Hij is 30 jaar DJ en was resident is heel wat Belgische discotheken. Sinds 1997 draait Tom ook allerhande feesten zoals trouwfeesten, bedrijfsfeesten en uiteraard verjaardagsfeesten. Sinds 2017 is hij één van de huis dj’s van Moose Bar Belgium.

Contact of offerte

Een Dj verjaardagsfeest boeken kan hier zeer gemakkelijk. Bel voor info of een offerte 0495/21 45 83 of mail: info@djtom.be.

Verjaardag thuis of uit in een café

Kijk goed wat voor feest je wilt. Waar heb je zin in, hoe groot wil je het maken en wat is je budget? Thuis is altijd goed en lekker makkelijk. Je hoeft geen locatie te huren, zit niet met het afkopen van de baromzet die cafés vaak vragen en kunt het net zo invullen als je zelf wilt. Bepaal of je jouw verjaardag op de dag zelf viert (meestal wel het leukste) of op een ander moment als je bijvoorbeeld door-de-week jarig bent en veel vrienden werken of als je in de winter verjaart en zin hebt in een buitenfeest.