Trouwfilm laten maken

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Jullie trouwdag staat voor een onvergetelijke dag vol speciale momenten die je graag vastgelegd wil hebben. Een trouwfilm is dan de ideale manier om deze bijzondere dag vast te leggen.

Mooiste dag.be

Een trouwfilm laten maken doe je niet bij de eerste de beste. Wij begrijpen dat deze dag bijzonder voor jullie is en gaan graag met jullie om tafel om ervoor te zorgen dat we precies in beeld krijgen wat jullie willen. Natuurlijk zijn er allerlei mogelijke manieren waarop jullie bruiloft vastgelegd kan worden. Wij hebben de juiste apparatuur en kennis voor een professionele video van jullie dag.

Laat je inspireren door de trouwfilms die we al hebben gemaakt. Laat ons jullie wensen weten en wij maken jullie bruiloft écht onvergetelijk.


Trouwfilm Laten Maken? | Beste Fotograaf Van Nederland‎

Trouwfilm – Beelden zeggen meer dan duizend woorden en met bewegende beelden kunnen we nog meer laten zien! Jullie zijn weer even helemaal terug in dat speciale moment van toen!

Beeldmakers zijn wij in hart en nieren en willen dat onze bruidsparen super tevreden zijn met het eindresultaat. Elke huwelijksdag is uniek en wij hebben gemerkt dat er naast fotografie steeds meer vraag is naar videografie in dezelfde stijl en kwaliteit. Om onze bruidsparen een totaalpakket aan te kunnen bieden bieden we sinds januari 2016 nu ook de mogelijkheid om een trouwfilm te laten maken. Prachtige momenten uit jullie album komen tot leven in een filmische clip of video. Ook kunnen jullie je eigen trouwbelofte terugzien én horen! Daarbij kunnen we beschikken over een professionele drone voor de allermooiste beelden vanuit de lucht, echt bijzonder!

De beeldopnames, geluid, editing en muziek zijn van hoge kwaliteit en in dezelfde stijl als onze fotografie, dit is mogelijk doordat wij de volledige multimediaproductie in eigen beheer hebben. We werken met onze eigen videografen en hebben inmiddels meerdere bruiloften gefilmd waaronder meerdere in het buitenland. Doordat wij als team gewend zijn samen te werken weten wij zeker dat dit soepel gebeurt en wij onopvallend kunnen werken. Sinds de start met trouwfilms eind 2015 hebben we meerdere huwelijken gefilmd in binnen en buitenland en we merken dat bewegend beeld door steeds meer bruidsparen als zeer mooie aanvulling op de fotografie wordt gezien. bedrijfsfilm