VIRTUELE ONLINE EVENEMENTEN

Sinds COVID-19 is er een enorme groei in het aanbod van online, virtuele evenementendiensten en webcasting tools die beschikbaar zijn. Het oude gezegde dat de show moet doorgaan is nu overgegaan naar de show moet online gaan, maar wat betekent dat allemaal? In deze post geven we u een overzicht van de soorten virtuele online evenementen die gemeengoed worden en de informatie die u nodig heeft om uw eigen evenementen te organiseren. Ook een GPS Tracker gebruikt men veel bij evenementen.

AFZETPAALTJES VOOR EVENEMENTEN

Een afzetpaal is een paaltje dat gebruikt wordt voor het afzetten van gebieden of doorgangen en voor het vormen van wachtrijen of looproute. Afzetpalen worden veel gebruikt bij een evenement. Daarom is het de perfecte oplossing om afzetpaaltjes te huren

WAT IS EEN VIRTUEEL EVENEMENT?

Virtuele evenementen worden volledig op afstand bestuurd en geproduceerd, zodat alle deelnemers vanuit hun eigen locatie een bijdrage kunnen leveren. Denk aan uw gemiddelde ZOOM oproep. Zo kunnen deelnemers, panelleden en virtuele bezoekers van overal ter wereld, zolang ze maar een internetverbinding hebben. Audiovisual.ie kan uw virtuele evenement naar een hoger niveau tillen. Denk aan uw evenement op maat gemaakt met iemand anders die voor alle technologie zorgt. Hybride Evenementen Combineer de traditionele evenementensetting met een online uitzendingselement. Virtuele evenementen zijn geen vervanging voor andere soorten evenementen, maar in de wereld waarin we ons vandaag de dag bevinden, zijn ze een perfecte oplossing om uw boodschap effectief over te brengen. Hieronder vindt u de belangrijkste soorten online virtuele evenementen die populair worden in het COVID-19-tijdperk.

Wat is een virtueel evenement – Bereid uw virtueel evenement voor met Audiovisueel – Huur Audiovisueel Materiaal

WEBINARS

Webinars duren meestal ergens tussen de 40 en 90 minuten. Het houden van webinars maakt het virtueel mogelijk om deelnemers van over de hele wereld mee te laten doen en te luisteren als een of meer sprekers de inhoud presenteren. Ons green screen aanbod biedt een aantal geweldige mogelijkheden voor branding en een professioneel uitziend evenement. Bedrijven hebben de mogelijkheid om deelnemers te laten deelnemen aan webinars met behulp van online betaalmuurdiensten of ze kunnen gratis worden aangeboden. Webinars bieden doorgaans de mogelijkheid om een vraag- en antwoordsessie te houden, de mogelijkheid om een live of een vooraf opgenomen video te presenteren en deze vervolgens als on-demand aan te bieden. Alle inhoud kan worden opgenomen en hergebruikt voor online promotionele activiteiten.

INTERNE HYBRIDE EVENEMENTEN

Dit zijn gemeentehuizen, verkoopkick-offs, bedrijfsbrede evenementen, trainingsdagen, afdelingsvergaderingen, kwartaalverslagen en meer. Voor organisaties die landen, zelfs continenten, overspannen, worden interne hybride evenementen gebruikt om een boodschap te delen aan het hele bedrijf wanneer medewerkers niet allemaal op dezelfde plaats zijn samengebracht. Hoewel het geweldig zou zijn om elke werknemer naar het hoofdkantoor van uw organisatie te vliegen, zou het ongelooflijk kostbaar zijn, en de benodigde planning zou tijdrovend zijn. Bij Audiovisual.be, met behulp van green screen en augmented reality technologie, kunnen we uw gastheer nemen en deze in een passende presentatieomgeving plaatsen, of het nu in een bedrijfsatrium, een congrespodium of een tentoonstellingsruimte is. We kunnen het merk op maat maken en het evenement precies zo inrichten als u het visualiseert.

EXTERNE HYBRIDE EVENEMENTEN

Deze evenementen worden gehouden voor mensen buiten uw organisatie. Het kunnen zowel gebruikersconferenties als industrieconferenties zijn. Deze evenementen vereisen een hoger niveau van videoproductie, zodat virtuele deelnemers een vergelijkbare kwaliteit krijgen als de deelnemers in persoon. Deze evenementen stellen deelnemers die niet in staat zijn om naar het evenement te reizen in staat om deel te nemen en te leren. Ook hier is de sky de limiet. U visualiseert het en wij kunnen het maken.

VIRTUELE CONFERENTIES & TENTOONSTELLINGEN

Virtuele conferenties zijn opgebouwd rond een live, complexe agenda met keynotes, sessies, breakouts en meer. Virtuele conferenties bevatten inhoud voor meerdere sessies en kunnen gebruik maken van tools voor de betrokkenheid van de gemeenschap. Virtuele conferenties stellen de deelnemers in staat om keynotes in real-time te bekijken, hun eigen agenda op te stellen op basis van relevante, on-demand content en te communiceren met andere deelnemers.